top of page

Hee! Vrienden worden?

De 'vrienden van Quadruplus' zijn partijen waar wij regelmatig mee samenwerken. Dit varieert van gezellige cafeetjes tot een heuse bierbrouwerij. Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe vrienden, dus heb je een leuk idee voor een samenwerking, schroom dan niet en neem contact met ons op! 
Klik hier voor onze contactgegevens. 

 

Wij stellen je graag onze vrienden voor...

Café Klassiek

Dit iconische kroegje is te vinden in de gezelligste straat van Den Bosch; de Korte Putstraat. Met het vriendelijke personeel is ~''Classics'' de definitie van Bossche gastvrijheid, een plek die bekend is bij velen.

Klassiek is een vriend van Quadruplus omdat zij ons vaak het sfeervolle decor bieden voor een aantal jaarlijks terugkomende borrels. 

Pennings.jpg
Swinkels Brewery

Café Reinders 

Als je het eerder op deze pagina niet met ons eens was over de gezelligste straat van Den Bosch, dan maken we dat nu goed met je. Want waarschijnlijk vond je dan De Uilenburg minstens net zo leuk en dat vinden wij ook.

Als je op vrijdag middag naar het terras gaat valt het op dat Reinders een vaste prik is voor de gezelligste vrijmibo van de stad. Graag geven we je mee dat je bij Reinders terecht kunt voor een goeie hap eten die geserveerd wordt voor een schappelijke prijs, een tip voor de gezellige student.

Royal Swinkels

De commissie die voor de vereniging recent een nieuw biercontract geregeld heeft, bestond uit voornamelijk heren van Herendispuut Quadruplus. Door het doen van de onderhandelingen werd het netwerk van Quadruplus verruimd met dé brouwerij die ons dispuutsbier in haar assortiment heeft staan. De interesse was daardoor vrij snel, vrij groot.

Daarnaast scheelt het ook dat een bepaalde bloedlijn door ons dispuut stroomt. De vriendschap met deze koninklijke brouwerij zijn wij maar al te blij mee en daar proosten wij op!

Jim reinders.jpg
dreugjim.png

Dreug
Dit is misschien wel de lekkerste vriend van Quadruplus. Ja de gedroogde worsten van Ivo zijn uitvoerig getest door de heren, hoe kon hij anders zijn receptuur finetunen en alleen de allerlekkerste varianten selecteren? 

Ivo is zelf ook Quadrupliaan dus deze waardering tot vriend van Quadruplus is wel een beetje dubbelop, maar zolang hij regelmatig wat charcuterie verzorgd is dit een kleine gunst.

Meer informatie over deze jonge onderneming met een milieubewuste insteek is te vinden op

www.dreugworst.n

bottom of page