top of page

Over Quadruplus

Herendispuut Quadruplus is het enige echte dispuut van k.s.v. Gremio Unio, dé studentenvereniging van ’s- Hertogenbosch. Gremio Unio is verbonden aan de HAS Hogeschool. De vereniging beschikt over een eigen sociëteit: Sociëteit ''In den witte Fortuijn'', beter bekend als Sociëteit 't Swijnshooft. In dit prachtige pand, gelegen in hartje 's-Hertogenbosch (wolvenhoek 6), zijn zowel zittende heren alsmede Reünisten van Herendispuut Quadruplus vaak te vinden.

Naast de sociëteit als vast trefpunt gaan wij graag langs bij onze vrienden, zo zitten wij vaak bij café Klassiek. Dit sfeervolle Café is gevestigd in de gezelligste straat van ’s Hertogenbosch, de Korte putstraat. Op de pagina 'vrienden' vertellen we je graag meer over onze vrienden.

Herendispuut Quadruplus is meer dan alleen samen activiteiten doen en organiseren. Leden zijn erg actief betrokken bij het organiseren van activiteiten in de vereniging. Dit komt in de meeste gevallen voor als actief commissielid, voorzitter of penningmeester bij een van de vele commissies die Gremio Unio rijk is. Naast het organiseren moet er ook bestuurd worden: de Heren van Herendispuut Quadruplus zijn dan ook vaak betrokken bij het Hoofdbestuur van Gremio Unio.

Herendispuut Quadruplus is graag bereid het Hoofdbestuur dan wel de commissies van Gremio Unio te voorzien van de nodige adviezen. Zoals hierboven te zien hebben wij een zeer goed gevoel voor stijl en klasse en beschikken we over ruime ervaring in de uitvoering.

bottom of page