top of page

Onze aQtiviteiten

De BaQo BarbeQue:

Deze activiteit is na de KC-week de eerste activiteit die binnen Gremio Unio wordt georganiseerd. Het betreft een grote barbeque voor eerstejaars en de organisatie van de KC-week. Het vindt plaats in de tweede of derde lesweek van het schooljaar. Het is bedoeld als reünie waarop eerstejaars met elkaar en met KC-ers kunnen napraten over de kennismakingsweek. Op deze manier worden de nieuwe aspirantleden snel betrokken bij de vereniging. Herendispuut Quadruplus is verantwoordelijk voor deze activiteit welke elk jaar weer een groot succes is.

 

Het Qerstbal:

We kunnen gerust stellen dat het Qerstbal behoort tot één van de hoogtepunten uit het verenigingsjaar. Deze activiteit was van origine exclusief voor disputaire leden, het bestuur en diens aanhang. Echter is het Qerstbal de laatste jaren toegankelijk voor alle leden van de vereniging. Dit prominente festiviteit vindt ieder jaar plaats op de laatste donderdag voor de kerstvakantie. Naast de borrelhapjes en de binnenlands gedestilleerde dranken die rijkelijk vloeien, zorgt een band of artiest voor extra sfeer. De aanwezigen zijn in stijl gekleed en er wordt veel gedanst en gefeest.

De Qernevalsbrunch:

Ieder jaar speelt Herendispuut Quadruplus een prominente rol bij het Bossche carnaval. Een van zijn activiteiten tijdens carnaval is de Qernevalsbrunch. Quadruplus is begonnen met de Qernevalsbrunch als aanvulling op het programma van de Carnavalscommissie. De brunch bestaat uit, met gefrituurd vlees belegde broodjes die tijdens de intocht worden verkocht aan eenieder die meeloopt met de wagen van Gremio Unio. Tijdens deze lange tocht zijn de broodjes een aangename versnapering bij het nuttigen van het rijkelijk vloeiende bier.

 

Het Lentebal:

Work in progress! Meer informatie volgt...

Algemeen:

Naast al deze activiteiten binnen de vereniging kennen wij onze succesvolle tapavonden in de prachtige sociëteit en onze eigen activiteiten. Zo worden er, onder andere, thema avonden in de sociëteit georganiseerd en gaan de leden van Herendispuut Quadruplus regelmatig met elkaar op weekend of wordt er een doordeweekse activiteit/excursie geregeld.

bottom of page